Outback Organics.

Door het samengaan van de nieuwste cosmetische ingrediënten met de innovatieve natuurlijke extracten van de kust, bossen en struikgebieden van Australië heeft Outback Organics een assortiment ontwikkeld om salons en klanten een keuze uit effectieve , botanische huidverzorgingsoplossingen  aan te bieden.

Sinds 2010 hebben ze het meest complete assortiment van wax-gerelateerde huidverzorgingsproducten van het Verenigd koninkrijk gecreëerd. Elk product is door professionele specialisten ontwikkeld om de meest voorkomende klachten na het waxen aan te pakken: irritatie, puistjes en ingegroeide haartjes.

De meeste van hun botanische producten bevatten ofwel pure, biologische tea tree olie of citroenmirteolie. Twee van de meest bekende antiseptica van de natuur en natuurlijke remedies voor de behandeling van talloze huidaandoeningen: snijwonden , schaafwonden insectenbeten en kleine infecties.

De planten gebruikt in de producten van Outback Organics worden geteeld en geoogst door de inheemse bevolking in de afgelegen en vaak economisch achtergestelde regio’s van Australië. De Australische producent respecteert ethische handelspraktijken zodat mens en omgeving kunnen profiteren van deze natuurlijke rijkdom.

Het assortiment van Outback Organics is  vrij van synthetische kleur- en geurstoffen, parabenen, SLS, SLES, lanoline , minerale olie en andere agressieve chemicaliën.

Geen van de producten van Outback Organics zijn getest op dieren.

2018  IQ-KI Proudly created with Wix.com

  • w-facebook